Maandag 20 april 2015 van 15.00 tot 20:30 uur. De Weijer, De Raetsingel 1 Boxmeer
Stacks Image 2791
Stacks Image 226
Stacks Image 228
De Cas Spijkers Academie is een nieuwe vorm van culinair toponderwijs, gericht op studenten die de culinaire top willen bereiken en reeds werkzaam zijn in één van de betere restaurants.Deze opleiding is niet voor iedereen geschikt; er zijn stevige toelatingseisen om er zeker van te zijn dat komend toptalent in een groep collega’s kan werken die met passie aan de slag gaan.Deze passie voeden we met de kennis van hoofddocent Cees Helder, voormalig patron cuisinier 3*** van restaurant Parkheuvel te Rotterdam, die regelmatig inspirerend les komt geven en samen met studenten de mooiste menu’s gaat samenstellen en uitwerken. De Academie heeft drie vestigingen in Boxmeer, Twente en Breda. De Culitop wordt georganiseerd door de studenten van Boxmeer en daar zijn zij supertrots op. Voor het projectteam extra spannend, want de Culitop 2015 is tevens onderdeel van het eindexamen.


Kijk voor meer informatie op www.casspijkersacademie.nl